BASF filament in BE

Bekijk onze collectie van het 3D filament van BASF. We hebben hoogwaardig BASF-filament op industrieel niveau geselecteerd voor het 3D-printen van professionele onderdelen en objecten met uitzonderlijke eigenschappen.


Over BASF 3D-filament

BASF is een multinationaal Duits chemisch bedrijf dat al bestaat sinds de jaren 1800. Ze zijn de grootste chemische producent ter wereld geworden en zijn actief op alle vijf de continenten. BASF is de kenner als het gaat om het creƫren en ontwikkelen van chemicaliƫn. Dit is grotendeels bereikt door hun jarenlange ervaring en expertise en ze blijven voorop lopen op het gebied van chemische innovatie en ontwikkeling. Het bedrijf is van mening dat het cruciaal is om duurzaam te zijn en een toekomst met lagere emissies te bieden.

BASF heeft een hoogwaardig thermoplastisch merk met fenomenale eigenschappen, bekend als Ultrafuse. Er zijn meerdere BASF Ultrafuse-filamentmaterialen geproduceerd met hun eigen unieke eigenschappen en functies om een reeks toepassingen te ondersteunen. Deze hoogwaardige thermoplasten worden in veel industrieƫn gebruikt waar professionele en industriƫle materialen vereist zijn.

BASF-filament 3D printen

Alle Ultrafuse filament heeft specifieke printinstructies van de fabrikant die gevolgd kunnen worden. Het werken met Ultrafuse filament vereist enige eerdere kennis en ervaring met 3D-printen. Verder heb je een 3D-printer nodig die hoge temperaturen kan printen. Een gesloten 3D-printer met een verwarmde kamer zorgt ervoor dat het geprinte onderdeel niet te snel afkoelt. Zorg ervoor dat u uw 3D-printing uitvoert in een goed geventileerde ruimte. Ultrafuse-filamentmaterialen kunnen zeer schurend zijn en daarom wordt aanbevolen om een nozzle met robijnrode punt of een nozzle van gehard staal te gebruiken om schade te voorkomen.

BASF D&S-service

BASF heeft een speciale ontbindings- en sinterservice voor filament dat industriƫle verwerking vereist. Met het metalen filament van Ultrafuse kunnen makers thuis groene delen printen. De groene delen moeten naar een D&S-service worden gestuurd om te worden verfijnd en om de uiteindelijke eigenschappen van het metaal te krijgen. Zodra het onderdeel is geretourneerd, is het onderdeel compleet en uitgerust met industriƫle kwaliteiten. Alle FDM/FFF 3D-printers hebben de mogelijkheid om de metalen filamenten te printen. Door de groene onderdelen thuis te ontwerpen en te printen, gevolgd door de D&S-service, krijgen makers de kans om professionele onderdelen en apparatuur te maken, bijvoorbeeld onderdelen van zeewaardig staal. Gebruik een nozzle met robijnrode punt of een nozzle van gehard staal om schade tijdens het printen te voorkomen, aangezien metalen filamenten zeer schurend zijn.

Bewaar BASF-filament

Bewaar je filament op de juiste manier om een lange levensduur en prints van hoge kwaliteit te garanderen. Voorkom dat er vocht in het materiaal komt en gebruik droogkast om uw BASF Ultrafuse-filament in de beste conditie te houden.

Neem voor meer informatie over BASF-filament contact contact met ons op via ons klantenserviceteam. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld