Koop Real Filament in BE

Real Filament is een 3D filament geproduceerd in Nederland. Met een sterke focus op kwaliteit is het doel om 3D-filament te construeren dat de beste 3D-printresultaten zal opleveren. Real Filament garandeert de hoogste industrienormen voor al hun 3D-filamentmaterialen. Selecteer hieronder het 3D-materiaal waarmee u wilt printen.


Over Real filament
 

Bestel Real Filament voor hoogwaardige 3D prints. Dit is ons premium 3D-filamentmerk dat alle factoren in overweging neemt om te garanderen dat u de best uitziende 3D-modellen krijgt. Voor Real Filament is het doel om additieven te gebruiken om de printkwaliteit te verbeteren. Laaggeprijsde fillers gebruiken we liever niet, dat houdt de lijn zo puur mogelijk. Dankzij de hoge industriestandaard creëert Real Filament nauwkeurige en consistente filamentdiameters. Dit resulteert in uiterst consistente 3D-prints, perfect voor prototyping en testen! Ons NL magazijn staat klaar voor levering, waar de bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Ga naar Real filament's technical specifications voor meer informatie over welk 3D-filament voor jou geschikt is.

Speciale eigenschappen van Real filament
 

Real Filament biedt meerdere opties voor 3D-filamentmateriaal, zoals hierboven weergegeven. Er is het populaire PLA filament, PETG-filament en meer! Bekijk onze guide to 3D printer filament, een gids die de unieke kenmerken en functies van verschillende soorten 3D-filament belicht. Gebruik de gids om u te helpen bij het nemen van de beste beslissing over welk 3D-filament u wilt kopen. Verschillende 3D-modellen vereisen verschillende materialen, afhankelijk van hun beoogde functie. Om deze reden heeft Real Filament ook een flexibel filament ontwikkeld genaamd RealFlex. RealFlex Filament heeft een speciale mix van PLA waardoor het stevig is en in staat is om situaties en omstandigheden met hoge impact aan te kunnen. We bieden PC-PETG-filament, ook wel bekend als koolstoffilament, een sterker mengsel voor het printen van 3D-modellen of componenten met een grote mechanische en temperatuurbestendigheid.

Real Filament 3D-printprofielen
 

De 3D-printprofielen zijn aanbevolen instellingen en parameters die u kunt importeren om uw 3D-model te snijden op basis van het 3D-materiaal dat u wilt gebruiken. Dit levert de beste 3D-printresultaten op zonder dat er vooraf al te veel testprints nodig zijn.

Als u meer informatie wilt over Real Filament, neem dan gerust contact op met contact van onze klantenservice!

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld