Koop XYZPrinting-filament in BE

Bekijk onze collectie 3D filament van XYZPrinting. We hebben 3D-filament geselecteerd dat past bij da Vinci 3D-printers, perfect om mee te beginnen met printen. Print gemakkelijk op school, thuis of op het werk met ons XYZPrinting 3D-filament.


Over XYZPrinting

XYZPrinting produceert en ontwikkelt 3D-printers, 3D-software en 3D-materialen. Het bedrijf richt zich op het creëren van betaalbare en betrouwbare 3D-printoplossingen voor makers van alle leeftijden. Dit is bereikt door hun gebruiksvriendelijke interface, die speciaal is bedoeld om beginnende makers een geweldige start te bieden met plug-and-play 3D-printers op instapniveau van goede kwaliteit.

XYZPrinting staat bekend om hun da Vinci 3D-printers en het filament dat bij de 3D-printers hoort. Met als doel gemakkelijk 3D-printen, kan het filament van XYZPrinting worden bevestigd of in de da Vinci 3D-printers worden gestoken. Mocht je bijna geen filament meer hebben, dan geeft de 3D-printer je een seintje dankzij de handige RFID-chips in het filament. Zowel het Junior Mini filament als het Refill filament in deze selectie printen leuke 3D modellen met een klik op de knop. Bekijk zeker de specificaties van het filament om te zien met welke da Vinci 3D-printer ze compatibel zijn.

Junior Mini-filament

Ontdek direct 3D-printen met het Junior Mini-filament van XYZPrinting. Het Junior Mini filament is een PLA-filament dat extreem gemakkelijk te printen is en goede modellen produceert. Het PLA-filament is bovendien biologisch afbreekbaar en kan voor veel toepassingen worden gebruikt. We raden aan om Junior Mini filament te printen bij een extrudertemperatuur van 210°C. Junior Mini filament is verkrijgbaar in de standaard diameter filament maat 1.75 mm in het gewicht van 600 gram.

Filament bijvullen

De Refill filamentlijn van XYZPrinting is er in twee materialen; PLA-filament en ABS-filament. De ABS-filament is een stevig materiaal dat snel print en een grote slagvastheid heeft. We adviseren 3DLAC te gebruiken voor een goede hechting op het printbed. Navulfilament print het beste bij een temperatuur van 220°C in 600 gram in de filamentdiameter van 1,75 mm.

Wilt u meer informatie over het filament van XYZPrinting? Aarzel niet om ons contact te geven, we zijn u graag van dienst.


Veelgestelde vragen

Kan ik andere merken filament gebruiken met mijn XYZ-printer?

Alle XYZHet Printen Van 3D-printers zijn compatible met speciaal filament uit de XYZHet Printen Van filament lijn. Het is aan te raden om het filament XYZ te gebruiken dat bedoeld is voor alle da Vinci 3D-printers zoals da Vinci Junior, da Vinci Nano, en da Vinci Mini. Echter, met de Open Smart Tag kun je printen met filament van andere merken. Met een snelle XYZHet Printen Van software en stevigeware update, ben je klaar om te gaan!

Hoe werk ik de XYZ Het Printen Van stevigeware bij?

De zekerheidware kan worden bijgewerkt in de XYZware applicatie. Klik op het pictogram "Over" en klik op "Stevigeware Upgrade". Het pictogram "Over" is handig omdat het altijd de nieuwste updatemogelijkheden weergeeft, of het nu gaat om een Stevigeware-upgrade of een software-update. Gebruik de laatste versie van de Software en Stevigeware voor het beste 3D-printen gevoel.

Hoe verwissel ik Refill XYZ Het Printen Van filament?

Vul eenvoudig je filament bij door de stop van de filamentcartridge te verwijderen door deze tegen de klok in te draaien. Open voorzichtig de behuizing en plaats nieuw: filament, filament parameter chip, en een droogzakje. Duw het geladen filament door het geleidegat, sluit de cartridge en trek het filament erdoor. Plaats de stop terug en schroef deze met de klok mee vast.

Volcano Verchroomd koper upgrade kit|1,75 mm, 12V

De da Vinci Junior 3D-printer is compatibel met PLA, Tough PLA, PETG-filament en antibacterieel PLA-filament. Alle filamenten moeten een NFC-tag hebben om succesvol te kunnen printen. Vinden het compatibele XYZ Printing-filament voor de da Vinci Junior.

Welk filament kan ik gebruiken op de da Vinci Mini?

De da Vinci Mini 3D-printer is compatibel met PLA, PETG, Tough PLA, antibacterieel PLA, XYZ koolstofvezel, premium metallic PLA-filament. Alle filamenten moeten een NFC-tag hebben voor succesvol printen. Vinden het compatibele XYZ Printing-filament voor de da Vinci Mini.

Welk filament kan ik gebruiken op de da Vinci Nano?

De da Vinci Nano 3D-printer is compatibel met PLA, stevig PLA, antibacterieel PLA en PETG-filament. Het filament moet een NFC-tag hebben om succesvol te kunnen printen. Vind het compatibele XYZ Printing-filament voor de da Vinci Nano.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld