Koop PLA filament in BE

We bieden alleen PLA-filament van de hoogste kwaliteit van de beste filamentmerken ter wereld. PLA filament is in verschillende kleuren en soorten te bestellen. Ontdek PLA-filament in de standaardmaten met een diameter van 1,75 mm, 2,85 mm en in de vorm van pellets.


Over PLA-filament
 

PLA staat voor polymelkzuur en is een thermoplast die voor het eerst werd ontdekt in de jaren 20 van de vorige eeuw. PLA-filament is afgeleid van grondstoffen zoals suikerriet, cassave en ma√Įszetmeel, waardoor het een bioplastic is. Het is ook het meest populaire 3D-filament in de 3D-printindustrie, omdat het gemakkelijk is om mee te werken, goed geprijsd is en voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Het filamentmateriaal heeft een redelijke sterkte en kan worden afgedrukt bij relatief lage temperaturen. De dichtheid en taaiheid van PLA-filament zijn in vergelijking hoger dan die van ABS-filament. PLA-filament is milieuvriendelijk omdat zijn biologisch afbreekbare eigenschappen mits correct gerecycled. Het is ook niet giftig, geeft geen dampen af en kan daarom veilig worden gebruikt in een klaslokaal of kantoorruimte binnenshuis. PLA-filament is een uitstekend startmateriaal en de eerste keuze voor beginners. Gebruik een premium PLA-filament om prototypes te maken en uw ontwerpidee√ęn te testen!

Printtemperatuur180°C-220°C
Sterkte‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Printbed0°C-60°C
Eco-vriendelijk‚úÖ
BehuizingNot required

PLA-filamentmengsels

In neutrale vorm is PLA-filament halfdoorschijnend met een bruinachtige kleur. Wat PLA-filament zo buitengewoon maakt, is het aantal resterende opties dat door veronderstellingen is opgenomen. Het is heel waarschijnlijk dat andere materialen worden gemengd in PLA-filament, waardoor een nieuwe mix ontstaat met nieuwe eigenschappen en kansen. Een bekende melange is de hout PLA die de uitstraling en het gevoel van hout geeft. Onderdelen kunnen worden gemaakt om er ruiger en natuurlijker van houtachtiger uit te zien wanneer ze worden geschuurd. PLA is ook te vinden in bijna elke kleurtint en stijl waarvan er meer PLA-filamentmengsels worden ontwikkeld. Verschillende melanges hebben hun favoriete printtemperaturen en printvereisten. Bekijk onze specials zoals de zijdezachte satijn PLA-filament of glow-in-the-dark PLA-filament voor een unieke uitstraling.

PLA+-filament

Een van de meest populaire en meest indrukwekkende mengsels van PLA-filament is PLA plus filament. PLA+ is een verbetering van een verbeterde versie van PLA-filament. PLA+-filament gedragen zich min of meer hetzelfde als het originele PLA-filament met een paar afwijkingen. PLA+ kan dezelfde printinstellingen gebruiken als PLA-filament, maar controleer voor individueel gebruik de instructies en specificaties van de fabrikant. PLA+ draagt meer bij dan PLA wat betreft betere mechanische eigenschappen, omdat het sterker en duurzamer is en beter presteert.

3D-printen met PLA-filament
 

Om succesvol te kunnen 3D-printen met PLA-filament, moet je ervoor zorgen dat je 3D-printer in de juiste instellingen configureert. Het belangrijkste is dat PLA geprint moet worden bij een temperatuur van 190-220 graden Celsius. PLA-filament heeft tijdens het printen geen verwarmd bed of behuizing nodig. Een reeks 3D-printervoorinstellingen kan eenvoudig worden gevolgd door PLA-filament, waarbij slechts minimale minimale van de instellingen nodig zijn. Een geweldig startfilament dat we aanbevelen, is ons eigen bewezen RepRap-filament.

Lees meer over PLA-filament en de reden waarom we het bewonderen!

Vraag je af welk PLA-filament je moet kiezen? Voel je vrij om contact onze klantenservice te beantwoorden voor al je vragen.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld