Koop 3D-resins voor SLA 3D-printers in BE

Bekijk onze collectie SLA supplies en SLA 3D printers, ook wel resin 3D-printers genoemd. We hebben de cruciale items beschikbaar om uw SLA 3D-printer in de beste staat te houden voor printresultaten met hoge resolutie. Ontdek onze items hieronder en vind premium SLA-resin en DLP-resin.


3D-Printers


Resin

Bestel hier resin voor uw SLA 3D-Printer. We hebben resin voor DLP (met projector), LCD (Daglicht) en Laser  3D-printers. De resins zijn geoptimaliseerd voor het betreffende type printer.


Componenten

Producten om uw eigen SLA 3D-Printer te bouwen


Verbruiksmaterialen


Over SLA 3D printen

Stereolithografie is een 3D-printtechnologie die al in de jaren tachtig stamt. SLA-technologie is uitgevonden door Hideo Kodama en werkt door lichtgevoelige vloeibare resin om te zetten in 3D-modellen en onderdelen. Het volgt zeker het additive manufacturing-proces, aangezien onderdelen laag voor laag worden gevormd door resin uit te harden met een krachtige laser. DLP staat voor digitale lichtverwerking en is ook nauw verwant aan SLA en gebruikt in plaats daarvan een digitale projector om het beeld van een laag weer te geven.

SLA 3D-printen produceert 3D-modellen op een opmerkelijk gedetailleerd niveau. De SLA-geprinte onderdelen hebben een gladde afwerking, wat ideaal is voor toepassingen waarbij een nauwkeurig en ingewikkeld prototype vereist is. SLA 3D-modellen worden in verschillende industrieën gebruikt, zoals de medische ruimte voor testen en oefenen vanwege de uitzonderlijke mate waarin de werkelijkheid kan worden gerepliceerd. Gebruik de vergelijkingsknop om de SLA 3D-printer voor u te vinden!

Heeft u vragen over SLA 3D printers of SLA supplies? Laat het ons weten via onze klantenservice.


Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen resin 3D-printers en filament 3D-printers?

Het belangrijkste verschil tussen resin 3D-printers en filament 3D-printers is de printtechnologie. FDM/FFF 3D-printers gebruiken thermoplasten bekend als filament om objecten te printen, terwijl SLA, DLP en LCD-Resin 3D-printers lichtgevoelige vloeibare Resin gebruiken om 3D-modellen te vormen.

Wat is het verschil tussen SLA en DLP?

DLP staat voor Digital Light Processing en gebruikt een projector om een afbeelding van de lagen van het 3D-object te flitsen die één voor één worden uitgehard. SLA is stereolithografie en zet Resin om in 3D-objecten met een UV-lichtlaserstraal. DLP 3D-printers hebben de neiging om sneller te printen dan SLA 3D-printers.

Wat is het verschil tussen DLP, Laser, en LCD 3D-printers?

Het belangrijkste verschil is dat SLA 3D-printers een laserstraal gebruiken om Resin uit te harden, terwijl DLP-technologie een projector gebruikt om lagen te laten stollen. LCD 3D-printers gebruiken LCD-schermen of LED-arrays om de Resin uit te harden met dezelfde pixelmethode die DLP 3D-printers gebruiken. Houd er rekening mee dat niet alle Resinen compatibel zijn met de verschillende printmethoden.

Hoe snel kan een 3D resin printer printen?

Zeer kleine objecten zoals een stuk lego kunnen binnen 4-10 minuten worden bedrukt. De duur van het printen is afhankelijk van de complexiteit en details, het type Resin dat wordt gebruikt en de lichtintensiteit van de printer. SLA resin 3D-printers hebben meer tijd nodig om objecten te produceren in vergelijking met FDM 3D-printers. DLP en LCD resin 3D-printers printen echter sneller dan FDM 3D-printers.

Hoe maak ik een 3D-Resinprinter schoon?

Bescherm jezelf eerst met handschoenen en haal het vat uit de resin 3D-printer. Giet de resin uit het vat door een filter in een resinfles. Veeg eventuele resten van het vat en de FEP-folie lichtjes af met keukenpapier. Een papieren handdoek met ontsmettingsalcohol kan worden gebruikt voor een laatste veeg om te zorgen voor een zeer schoon vat, klaar voor de volgende afdruk.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld