Koop een extruder voor uw 3D-printer in BE

Welkom op de plek waar je alles kunt vinden wat te maken heeft met 3D printer extrusie. We bieden een reeks cruciale onderdelen van geweldige 3D-merken voor het hot-end, cold-end en elk onderdeel dat u nodig heeft voor de extruder van uw extruder. Bekijk ons indrukwekkende assortiment nozzles en ondersteunende apparatuur voor hoogwaardige extrusie.


Hot Ends

Losse onderdelen voor uw printer nodig? Of wilt u upgraden om sneller te printen of in andere materialen te printen? Geen probleem! Wij bieden vervangingsonderdelen en zelfs fabriek standaard Hot Ends van verschillende merken.


Cold Ends

Het belangrijkste aspect voor prestaties in uw 3D-printer is de cold end. Het drijft het filament aan en oefent kracht uit, zodat het plastic op een 3D-print wordt geëxtrudeerd. Consistentie en betrouwbaarheid zijn hier sleutelwoorden voor het maken van de beste 3D-printen. Er zijn verschillende oplossingen om filament aan te drijven, van eenvoudige directe aandrijfsystemen tot een bowdensysteem met tandwieloverbrenging. Wat u ook kiest, wij hebben de beste componenten om uw extruder te bouwen evenals voorgeassembleerde extruders.


Nozzles

Welkom bij het grote assortiment nozzles van RepRapWorld voor uw 3D-printer. Deze collectie is gewijd aan het leveren van de beste nozzle voor elk printermerk. Zoek nozzles met verschillende diameters en ontdek nozzles van verschillende materialen om elk filamentmateriaal te printen!


Extruder onderdelen

Bekijk RepRapWorlds-collectie van extruderonderdelen en -componenten. Vind alle onderdelen die u nodig hebt om uw extruder in elkaar te zetten en ontdek de perfecte nozzle voor uw 3D-prints. Ontdek alle essentiële onderdelen van een extruder en de verschillende ondersteunende componenten voor de beste printervaring.


Merken

ReprapWorld is trotse wederverkoper van makers van toonaangevende, hoogwaardige extrudercomponenten, die de best mogelijke 3D-printresultaten garanderen. Of u nu betrouwbaardere nozzles nodig heeft of complete extruderassemblages, wij hebben het. Bekijk de verschillende merken voor meer informatie.


Alles over 3D-printerextrudermechanica

Extruders zijn de sleutel tot succesvol 3D-printen. Hun verantwoordelijkheid is om filamentmaterialen naar binnen te trekken, ze te smelten en ze laag voor laag uit te drijven op de platform bouwen. De extruder van een 3D-printer is een groter onderdeel dat bestaat uit een reeks kleinere onderdelen die allemaal samenwerken om de extrusie zo nauwkeurig en geleidelijk mogelijk uit te voeren. Een extruder is meestal opgesplitst in twee delen; het koude einde en het hete einde. Dit verwijst naar de delen die achter het filament naar het hete uiteinde worden geduwd en het deel waar het filament in vloeibare vorm smelt. Een goede extruderopstelling zorgt voor hoogwaardige 3D-prints. De extruder wordt geïnstrueerd door de firmware in de controlebord van de 3D-printer. Er zijn twee extrusiesystemen die FDM/FFF 3D-printers gebruiken, bekend als het Bowden-systeem en het directe aandrijfsysteem. Dit wordt bepaald door de plaatsing van uw extruder.

Bowden vs. direct aangedreven extruder

Bowden

 • Meest populaire extrusiesysteem
 • Minimaal gewicht op de printkop
 • Extrudeert over het algemeen sneller vanwege minder gewicht
 • Vereist PTFE-slang om het filament te laten bewegen
 • De extruder bevindt zich op het frame van de 3D-printer

Directe aandrijving

 • Extra gewicht op de printkop
 • De extruder is bevestigd aan het hete uiteinde
 • Ideaal voor het printen van flexibele filamentmaterialen
 • Het filament hoeft niet ver te reizen en daarom is er minder sijpelen en rijgen

Hoe zou het zijn om meer dan één extruder te hebben?

Dubbele 3D-printerextrusie

Er zijn 3D-printers op de markt die worden vervaardigd met meer dan één extruder. Extra extruders zorgen voor meer creativiteit en printmogelijkheden. Met dubbele extruder 3D-printers kunt u uitgebreide 3D-onderdelen printen in verschillende kleuren en materialen. Het is ook mogelijk om kleuren samen te voegen in een 3D-model of om twee verschillende filamentmaterialen samen te voegen. Bovendien, als een spoel met filament bijna op is, schakelt de extruder over op het andere materiaal om een mislukte print te voorkomen.

Als u uw extruder laadt met een extra ondersteunend filament, kunt u objecten maken met complexere uitsteeksels en overbruggingen. Dit brengt prototyping en testen naar een nieuw niveau van verfijning. Het scheiden van kleuren en ondersteunende structuren komt ontwerpprocessen ten goede en speelt ook een belangrijke educatieve rol, bijvoorbeeld een gedetailleerde 3D-afdruk van de anatomie van het hart voor leerdoeleinden.

Het is essentieel om uw nozzle altijd schoon te maken voordat u hetzelfde nozzle gebruikt om verschillende materialen of kleuren te extruderen. Een veegtoren is ideaal om filamentmateriaal dat vastzit in de nozzle te verwijderen, tenzij u werkt met twee extruders die hun eigen nozzles hebben.

Vind je het leuk om te lezen over 3D-printerextruders? Neem contact met ons op en laat het ons weten als je vragen hebt!

Waarom ReprapWorld?
 • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
 • 3.000+ producten in ons assortiment
 • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
 • Veilig betalen met diverse betalingsopties
 • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld