Kom in contact met de #1 3D-printerexperts

Bel ons op +31 800 046 5566

Neem contact op.

We zijn beschikbaar voor ondersteuning op maandag tot vrijdag tussen 9:00 - 17:00.
Laat ons uw ideale 3D-printer vinden of uw pakket's voortgang traceren. Bel ons gerust op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen!

Stuur een email naar support@reprapworld.com

Voor ingewikkeldere vragen adviseren we u ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen met informatie over uw vraag. Dit is de makkelijkste manier om u te ondersteunen en we komen bij u terug binnen een werkdag. Kijk hieronder voor instucties over het gebruik van het contactformulier!

Ondek de veelgestelde vragen

Tussen onze veelgestelde vragen kunt u informatie vinden over bestellingen en zendingen, maar ook relevante technische informatie die altijd nuttig is te hebben. In het geval u geen antwoord heeft kunnen vinden op uw vraag op de service pagina's, vult u dan aub het contactformulier in.

Bekijk de account pagina's

Een update nodig? Als u op zoek bent naar informatie, bekijk dan uw account pagina's. In het klantenportal kunt u uw pakket traceren, order geschiedenis bekijken en meer! Gebruik de speciale sectie van onze website aangepast voor u om de uw recente interacties in de gaten te houden.


Contactformulier

Graag vragen we u te beginnen met het invullen van de contactgegevens waarop we u het makkelijkste kunnen bereiken. Controleer extra of uw e-mailadres en telefoonnummer correct zijn om vervolgens een onderwerp te selecteren. Hierdoor komt uw vraag direct bij de juiste afdeling terecht. Gebruik van dit formulier is de meest effectieve manier voor ons om u te kunnen adviseren over elke vraag die u heeft.

Kunt u onze e-mails niet zien? Controleer altijd uw spam folder voor het geval ze daar binnen zijn gekomen. We kijken er naar uit om van u te horen!

U kan het ordernummer vinden in de bevestigingsmail of op de account pagina's
Voor garantie hebben we mogelijk de barcode van het product nodig, zoals per Lokaliseer de Creality 3D-printer's serienummer barcode
Betaling & Verzending

Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij €4,99 verzendkosten exclusief BTW voor verzending met track&trace. Indien u voor 23:00 besteld en de producten zijn op voorraad, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Bij het afrekenen accepteren wij de volgende betaalmethodes.

Betaalmethode Verzendkosten Levertijd
Bancontanct € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
Direct eBanking € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
Bank Betaling € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
PayPal € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
Mastercard € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
VISA € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
JCB € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen
American Express € 4,99 excl BTW 1 tot 2 werkdagen

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld