ReprapWorld

Mechanische eindstop PCB v1.2

Voorraad - NL: >100
€ 3,89  incl BTW Op voorraad
Zelfde werkdag verzonden!

Productbeschrijving

Microswitch preassembled onto a PCB to be used as endstop for axes on your 3D-printer or CNC machine. Compatible with all major electronics boards and has a cool blue LED

Deze geweldige endstop-oplossing biedt u een eenvoudig te monteren PCB om thuisposities in te stellen op de verschillende assen van uw 3D-printer en CNC-machine. Net als onze optische eindstopoplossing, kunt u dit bord eenvoudig aan uw elektronica koppelen met behulp van een 3-draads kabel. De microschakelaar moet bijvoorbeeld worden geraakt door een slede op uw as om een detectiesignaal te activeren. Op deze manier kan uw elektronica detecteren wanneer een as bijvoorbeeld de thuispositie bereikt. Dit product heeft de volgende kenmerken:

  • Blauwe detectie-LED, ingeschakeld bij detectie
  • 3v3 en 5v compatibel
  • 3-pins molex-header en een 3-pins header om het board op uw elektronica aan te sluiten
  • Mooie, compacte zwart gelakte print
  • Hoogwaardige SMD-componenten

Op de pcb bevinden zich een 3-pins Molex-header en een 3-pins dupond-header, waarmee u de eindstop met een driewegkabel kunt aansluiten op uw elektronica. De module werkt prima met zowel 3v3- als 5v-ingang, dus je kunt het ook op het Ultratronics-bord gebruiken. Verbind de 3v3 / 5v-ingang met de + pin, verbind de - met de corresponderende pin op uw elektronica en de detectiepin met S. De print zal het signaal optrekken om de kans op interferentie te verkleinen. In uw firmware zet u inverterend op true, omdat de module een LAAG signaal zal geven wanneer het de detectie meet.

De mechanische eindstopprint heeft twee 3 mm montagegaten voor het monteren van het bord op uw 3D-printer of CNC-machine. Raadpleeg de tekening voor meer informatie over de plaatsing van de gaten.

Specificaties

sku RRWESPCBMR12
gtin 8719345009853
Product Dimensies 16x36x10 mm
Grootte bevestigingsgaten 3 mm
Bedrijfsspanning 3.3 / 5 V

Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Copyright 2009 - 2022 | ReprapWorld