Extruder

Het extruder gedeelte bevat alles om het filament door uw 3D-printer te krijgen. Dit bevat de onderdelen om het filament voort te stuwen, te begeleiden en het te smelten. u heeft de optie om een direct aandrijf systeem te gebruiken waarbij de hotend direct verbonden is met het coldend, of u heeft de keuze om voor een bowden systeem te kiezen waar het filament door een PTFE-buis geleid wordt geleid tussen coldend en hotend. Verwarming, thermistors en controle-elektronica vindt u terug in het temperatuurcontrole gedeelte.

De beschikbare hotends die we aanbieden omvatten het oudere v5 systeem, dat nog steeds gebruikt wordt in sommige toepassingen, het J-head compatibele hotend systeem dat al lang gebruikt wordt en de zeer betrouwbare E3D hotends.


Merken

ReprapWorld is trotse wederverkoper van makers van toonaangevende, hoogwaardige extrudercomponenten, die de best mogelijke 3D-printresultaten garanderen. Of u nu betrouwbaardere nozzles nodig heeft of complete extruderassemblages, wij hebben het. Bekijk de verschillende merken voor meer informatie.


Hot End

Losse onderdelen voor uw printer nodig? Of wilt u upgraden om sneller te printen of in andere materialen te printen? Geen probleem! Wij bieden vervangingsonderdelen en zelfs fabriek standaard Hot Ends van verschillende merken.


Cold End

Het belangrijkste aspect voor prestaties in uw 3D-printer is de cold end. Het drijft het filament aan en oefent kracht uit, zodat het plastic op een 3D-print wordt geëxtrudeerd. Consistentie en betrouwbaarheid zijn hier sleutelwoorden voor het maken van de beste 3D-printen. Er zijn verschillende oplossingen om filament aan te drijven, van eenvoudige directe aandrijfsystemen tot een bowdensysteem met tandwieloverbrenging. Wat u ook kiest, wij hebben de beste componenten om uw extruder te bouwen evenals voorgeassembleerde extruders.


Nozzles


Extruder parts

View RepRapWorlds collection of extruder parts and components. Find all the parts you need to assemble your extruder and discover the perfect nozzle for your 3D prints. Explore all the essential pieces of an extruder and the different supporting components for the best printing experience.

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
45.000+ tevreden klanten

4.4 stars on Google

Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Copyright 2009 - 2022 | ReprapWorld