E3D

Titan Extruder 3mm Boog

Titan Extruder 3mm Boog
€ 99,25  incl BTW
Slechts 2 beschikbaar, bestel nu!
Voorraad - NL: 2

Productbeschrijving

Performance. Power. Push

Inbegrepen
- Titan-extruder
- Motor Nema1740N - D-as
- Montagebeugel
- Bowden-adapter van 3 mm

Prestatie. Stroom. Duw .
Met 3:1 versnellingsreductie, nauwkeurig gefreesde tandwieloverbrenging en E3D-engineering, hebben we Titan ontwikkeld om met ontzagwekkende kracht te duwen, terwijl hij ook ongelooflijk licht en compact is.

De overbrengingsverhouding betekent dat u lichtere motoren kunt gebruiken, omdat u minder koppel nodig hebt voor dezelfde drukkracht van het filament. Directe aandrijfsystemen hebben dus een lichtere bewegende slede en bowden-achtige printers worden krachtige, betrouwbare kleine beesten in combinatie met uw E3D V6-hotEnd.

Titan past perfect in het modulaire ecosysteem van E3D, Titan werkt voor alle configuraties van bowden, directe extrusie, 1,75 mm en 3 mm. Om van filamentdiameter te wisselen hoeft alleen de filamentgeleider te worden verwisseld, en zowel 3 mm als 1,75 mm versies worden bij elke Titan geleverd. Om Titan als bowden-extruder te gebruiken, steek je gewoon een bowden-adapter in de body in plaats van een hotend. Bowden-adapters voor 3 mm of 1,75 mm zijn verkrijgbaar als goedkope optionele extra.

Snelheid
Extruders met hoge overbrengingsverhoudingen hebben vaak moeite met pittig terugtrekken en het bijhouden van Volcano voor grote, snelle afdrukken. Titan's uitgebalanceerde overbrengingsverhouding van 3:1 betekent dat je snelle extrusiesituaties zoals Volcano aankan, en de lichtgewicht versnellingsset zorgt voor pittige terugtrekkingen.

Oplossing
Extruders met directe aandrijving kunnen problemen hebben met het 'pulseren' van de stroom, omdat de lagere resolutie van de beweging van het filament ertoe leidt dat het filament in pulsen wordt geëxtrudeerd. Dit resulteert in een licht golvende oppervlakteafwerking en komt vooral voor bij het printen op lage laaghoogtes. Het gebruik van 3:1 gearing verdrievoudigt de resolutie van het systeem en zorgt voor soepel printen op de laagste laaghoogtes, met behulp van de kleinste nozzles.

Elk materiaal
Een volledig geleid filamenttraject van extruder tot print betekent dat uw filament bij elke stap zorgvuldig wordt geleid, wat zorgt voor een soepele reis naar de meltzone. De geleider beperkt het filament door de extruder, waardoor er geen openingen zijn en er geen kans is op knikken van flexibele filamenten.

De CNC-gefreesde individueel gesneden filamentaandrijftanden zorgen voor grip op de gladste nylons.

Een combinatie van grip en koppel maakt extrusie mogelijk van zelfs de meest stroperige materialen zoals met metaal gevulde en met koolstof versterkte filamenten.

Filament van 1,75 mm of 3 mm: Titan is compatibel met elke diameter van 3D-printfilament en wisselt gemakkelijk tussen de twee.

De extruder heeft voldoende kracht voor zelfs de taaiste, ruwste materialen die er zijn, die ervoor zorgen dat kleinere extruders overslaan, slijpen of knikken.

 

 

Betrouwbaar en herhaalbaar
Instelbare spanning maakt gebruik met alle momenteel verkrijgbare filamenten mogelijk. Bovendien kunt u met een indicatorschaal voor de spanrol de spanning van de spanrol instellen op een bekend en herhaalbaar instelpunt. Dit betekent dat je Titan altijd kunt terugzetten op een bekende inactieve kracht voor elk van je filamenttypes, en instellingen voor filamenten kunnen worden gedeeld tussen Titan-gebruikers of zelfs worden geleverd door filamentfabrikanten.

Universeel en aanpasbaar
Universeel aanpasbare NEMA17-montage - modulair, eenvoudig te monteren op de meest uiteenlopende printers en eenvoudig te ontwerpen montageoplossingen. Titan werkt voor alle configuraties van bowden, directe extrusie, 1,75 mm en 3 mm. Om van filamentdiameter te wisselen hoeft alleen de filamentgeleider te worden verwisseld, en zowel 3 mm als 1,75 mm versies worden bij elke Titan geleverd. Om Titan als bowden-extruder te gebruiken, steek je gewoon een bowden-adapter in de body in plaats van een hotend. Bowden-adapters voor 3 mm of 1,75 mm zijn verkrijgbaar als goedkope optionele extra.

Eenvoudige extrusie = eenvoudig onderhoud.
Titan is gegoten in lichtgewicht technische kunststoffen die een best-in-class prestatie-gewichtsverhouding bieden.

Titan is ontworpen met de duidelijke bedoeling om uw extrusiesysteem *toegankelijk* te maken. De vorm van de tanden van het aandrijftandwiel zorgt ervoor dat het filament netjes van het tandwiel afbladdert en dat achtergebleven vuil zonder demontage kan worden weggeborsteld, zelfs tijdens het printen. Het gemakkelijk toegankelijke duimwiel maakt het gemakkelijk om filamenten handmatig te extruderen, zuiveren, laden en ontladen. Titan is gemakkelijk uit elkaar te halen met 1 inbussleutel in 1 minuut, alles komt uit elkaar en is gemakkelijk en snel weer in elkaar te zetten.

 

Specificaties

sku TITANEXTRUDER3BOWDEN
gtin 8719345001055
mpn TITAN-EXT-ST-BA300
Prijsstaffel
1 - 9: excl € 82,03 incl € 99,25
10 - 29: excl € 77,92 incl € 94,29
30 - : excl € 73,82 incl € 89,33
Groter aantal nodig? Neem contact op met Verkoopafdeling.

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld