E3D

Titan Aero Gespiegeld
1.75 mm / 24 V

Lichtgewicht cold end van E3D met hoge prestaties
€ 134,95  incl BTW
Slechts 1 beschikbaar, bestel nu!
Voorraad - NL: 1
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Dit is de laatste ontwikkeling in de E3D Titaan coldend serie. Het vermindert de hoogte van het gehele extruder systeem terwijl het de prestaties ten goede komt. Dit is de Gespiegeld 1.75 mm filament versie .

Titan Aero integreert de Titan-extruder en V6 HotEnd in één leuk pakketje. Alle lichtgewicht prestaties, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van V6 en Titan, samen met een aantal eigen voordelen.

Klaar om te kopen als complete set of als upgrade voor uw Titan-extruder, in diameters van zowel 1,75 mm als 3 mm. Monteer er twee naast elkaar door de standaard- en gespiegelde versies te koppelen, en haal het meeste uit uw bouwvolume in dubbele opstellingen.

Compact en stijf

Door een HotEnd en extruder te combineren, is Titan Aero ultracompact. Het biedt u een extra 25 mm Z-as bouwhoogte in vergelijking met een V6 en Titan combo.

Dankzij zijn compactheid is Titan Aero ook erg stijf, waardoor hij met de snelste printers kan werken en beter bestand is tegen stoten en stoten.

Nauwkeurige extrusie; Geweldig voor flexibele mensen

Door een kort, goed beperkt filamentpad te hebben, is Aero ideaal voor flexibele filamenten. Het minimaliseert plaatsen waar filament kan buigen, knikken en vastlopen, waardoor een betere flexibele printervaring ontstaat. Het korte filamentpad is ook gunstig voor reguliere filamenten door de extrusieresponsiviteit te verbeteren

Dit betekent dat extrusie directer kan starten en stoppen, wat zorgt voor nauwkeurige, schonere afdrukken.

V6-compatibel, volledig metalen hotend

Titan Aero is gebouwd op het volledig metalen ontwerp van de E3D V6, waardoor u betrouwbaar elk thermoplastisch materiaal kunt printen bij temperaturen van meer dan 300°C.

Het is ook ontworpen om standaard V6-heatbreaks aan te kunnen, zodat u componenten uit het volledige modulaire ecosysteem van E3D kunt uitwisselen om aan uw behoeften te voldoen. Kies uit temperatuursensoren, verwarmingspatronen, Volcano of een van de 92 verschillende nozzleken die we leveren.

Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken

Aero wordt gemonteerd met behulp van een standaard NEMA17-patroon, waardoor het op een breed scala aan printers kan worden gemonteerd en het ontwerpen van montageoplossingen eenvoudig wordt.

Door gebruik te maken van Titan's op maat gemaakte techniek en het grondig geteste extrusiemechanisme, is Aero zeer betrouwbaar en behoudt het alle slimme gebruiksfuncties. Het is een fluitje van een cent om filament te laden en te verwijderen, handmatig te extruderen, de spanrol aan te passen en vuil van de hobb te verwijderen.

Evenzo maakt het gebruik van Titan's 3:1 overbrengingsverhouding het gebruik van kleinere motoren mogelijk, wat zorgt voor een lichtere wagen met behoud van betrouwbaarheid en duwkracht.

Specificaties

sku TITANA175MM24VM
gtin 8719345004933
mpn TITAN-AERO-MIR-175-24V
Elektrische specificaties
Bedrijfsspanning 24 V
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Gespiegeld
Extra info Gespiegeld
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm
Flexibel

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld