Koop E3D-extruders en 3D-printeronderdelen in de BE

RepRapWorld is een officiƫle wederverkoper van E3D, bekend om het produceren van hoogwaardige extruderproducten en accessoires die zeer betrouwbaar zijn. We delen met u de meest populaire onmisbare E3D-hotends en 3D-printerbenodigdheden!


E3D hot ends


Nozzles

Compleet assortiment aan E3D nozzles. Wij leveren normale nozzles voor dagelijks gebruik, koperen nozzles voor printen bij hoge temperaturen en gehard stalen nozzles voor duurzaamheid. Gebruik de filters aan de linkerkant om snel de gepaste nozzle voor uw printer te vinden!


E3D onderdelen en extra's

E3D v6 - Verwarmingsblok inclusief reservebevestigingen (klemmen van thermistor)


Alles over E3D

E3D is een innovatief groot 3D-merk opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl twee vrienden in 2012 aan het 3D-printen waren, realiseerden ze zich dat de huidige hot-ends op de markt belangrijke aspecten misten. Ze besloten om krachtige hot-ends te ontwikkelen en te creƫren die uiteindelijk de wereld van 3D-printen zouden veranderen. Dit zou ook het geval zijn voor meer onderdelen en hulpmiddelen, zoals verwarmingspatronen en Bowden-adapters. Ze kunnen worden gebruikt om nuttige upgrades en aanpassingen aan de hot-end aan te brengen, passend bij de afdrukdoelen van de gebruiker. E3D heeft het voortouw genomen als het gaat om het vervaardigen van extruderonderdelen en componenten die de 3D-printprestaties verbeteren om de beste 3D-modelkwaliteit te garanderen.

Het bedrijf maakt 3D-onderdelen voor hobbyisten en professionals in 3D-printen, rekening houdend met de basis van wat makers echt nodig hebben om succesvol 3D-printen te bereiken. E3D bedient de 3D-printgemeenschap met extrusie als middelpunt, terwijl het zowel generieke onderdelen van hoge kwaliteit als meer specifieke componenten levert. Ontdek accessoires en onderdelen die voorgemonteerd en gedemonteerd zijn, waardoor je voor elk doe-het-zelf 3D-printproject leuke aanpasbare opties hebt.

E3D filament spoolWorks

E3D maakt niet alleen extruderonderdelen en accessoires, maar ze zijn ook succesvol geweest in het vervaardigen van hoogwaardige filamentmaterialen. Als u op zoek bent naar semi-flexibel filament, bekijk dan het filamentmerk spoel werkt van E3D, voor hoogwaardig TPE-filament. Vind het PVA-steigerondersteuningsfilament voor 3D-modellen met ingewikkelde uitsteeksels en bruggen.

Houd E3D in de gaten terwijl ze het 3D-printlandschap blijven transformeren met hun prachtige praktische innovaties. Vind vandaag nog de optimale extruder- en hot-endcomponenten in deze collectie voor uw 3D-printer!

Wilt u meer informatie over de extruders en hot-ends van E3D? Neem eenvoudig contact met ons op via onze klantenservice team.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld