E3D

E3D - Titan Extruder Hobb (Gehard Staal)

€ 34,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 15

Productbeschrijving

Deze tandwielen uit gehard staal zijn de nieuwe vervangers voor de standaard tandwielen die bij elke Titan extruder geleverd wordt. Een must-have als u regelmatig slijtende materialen print.

Geharde Stalen Titan Extruder Hobb

Deze gehard stalen hobbs zijn één op één vervangers voor de standaard roestvrijstalen hobb die met elke Titan extruder wordt meegeleverd. 

Hoewel hobbs en aandrijfwielen trager verslijten dan nozzles die vaak slijtende materialen zoals filament met koolstofvezel printen, blijft slijtage een probleem. Gemaakt met hetzelfde materiaal en met dezelfde behandeling als de washese gehard stalen hobbs, elimineert hij enige slijtage, zelfs in combinatie met de meest slijtende materialen voor langere tijd.
Indien u een frequent gebruiker bent van slijtende materialen, is deze hobb een must.

Deze geharde stalen hobbs zijn één op één vervangers voor de standaard roestvrijstalen hobb die met elke Titan extruder wordt meegeleverd. Hij is uitermate geschikt voor gebruik met slijtende materialen zoals koolstofvezel en glas. Hij wordt voorgemonteerd geleverd in een Delrin groot tandwiel voor makkelijke montage.

Product specificaties: 

  • Gehard stalen aandrijftandwiel voorgemonteerd op delrin tandwiel
  • Uitzonderlijk bestand tegen slijtage
  • Eén op één vervangbaar voor alle Titan extruders

Specificaties

sku E3DTITANHOBBHS
gtin 8719345007408
mpn TITAN-HOBB-HS

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld