E3D

E3D v6 -Blauwe Silicone sok ( 3 stuks )

€ 5,75  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: >50

Productbeschrijving

Een pakket van 3 nieuwe en verbeterde hoge temperature niet-klevende silicone sokken voor E3D hotends. Houd het verwarmingsblok schoon en geïsoleerd met een handige blauwe sok, stijlvol afgewerkt met het E3D logo

Dit is de standaard E3D silicone sok (3 stuks) dat met de v6 en v6 lite hotends wordt meegestuurd vanaf mei 2017

Met deze kleine rakkers hebben we enkele kleine maar belangrijke veranderingen doorgevoerd om 3D printen met E3D Volcano en hotends nog makkelijker, schoner en sneller te maken. Ze hangen stevig vast aan het verwarmingsblok en gaan langer mee dan ooit tevoren!

Gemaakt uit een warmte-bestendig, niet-kleefbaar silicone materiaal stoten onze sokken afzetting van gesmolten plastic af. Dit helpt aanzienlijk bij materialen zoals Co-Polyesters en materialen die opbouwen op de spuitkoppen. Ze bieden ook een grote boost in temperatuursstabiliteit, vooral bij hoge luchtkoeling rond de spuitkop om de print te koelen. De extra koeling gecombineerd met verlaagde warmtestraling van blok naar spuitkop verhoogt de mogelijkheid om overkappingen en bruggen te printen terwijl de hotend temperatuur stabiel blijft. De covers kunnen handig op de hotend geduwd worden zonder afbreken. Er zal een strakke verbinding zijn wanneer het eerst op een koude hotend geduwd wordt. Wanneer de silicone warm is, zal deze uitzetten tot het de grootte van de hotend naadloos past.

V6 sokken komen in een pakket van 3 omdat ze niet eeuwig meegaan. We bieden ze ook aan in enkele verpakking. Afhankelijk van wat voor materialen u print en hoe u hen behandeld slijten ze uiteindelijk weg aan de tip van de spuitkop. Zelfs met kleverige geharde materialen en ruw gebruik, moeten ze makkelijk meer dan 100 prints meegaan. Met minder kleverige materialen zoals ABS en zachter gebruik, hebben ze bijna een eeuwig leven. Dit kan variëren. 

 

Wat zit er in de doos?

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen

Aantal Voorraad Product
3x E3D v6 - Blauwe Silicone Sok

Specificaties

sku BLUESILICONESOCK3
gtin 8719345001611
mpn V6-SOCK-3PACK

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld