E3D

Hemera Bowden Kit
1.75mm

Een krachtige extruder met dual-drive extrusie systeem die uitzonderlijke filament controle biedt.
  • Dual-Drive systeem voor tot 10kg aan kracht
  • Compacte geïntegreerd systeem
  • Werkt met flexibel filament
  • Makkelijk te gebruiken en spectaculair ontwerp
  • Bowden systeem
Voorraad - NL: >50
€ 109,95  incl BTW Op voorraad
Zelfde werkdag verzonden!
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

De E3D Hemera is een dual-drive extrusie systeem compleet met een volledig geharde roestvrij stalen aandrijflijn en geoptimaliseerd heatsink design. Gemaakt door E3D om hoge-kwaliteit componenten en duurzaamheid te verzekeren. De E3D Hemera biedt uitzonderlijke filament control en staat de 3D printer user toe om flexible printing tot het volgende level te brengen, dankzij het super beperkte filamentpad. Dit is een bowden versie voor bevestiging op een frame, waar het filament door een bowden tube wordt geduwd.

Dual-drive

Voor de E3D Hemera hebben we gekozen voor een roestvrijstalen dual-drive opstelling, welke een gigantische boost in grip geeft in single drive systemen, in feite, hebben we de mogelijkheid het filament met tot 10kg kracht te verwerken. De secundaire tandwielas bevindt zich op een beweegbare, geveerde spanrol waardoor de gebruiker de filamentspanning kan aanpassen.

Compact, geïntegreerd systeem

Hemera is een systeem van componenten, ontworpen om naadloos samen te werken als een enkel compact product. Het heeft een custom motor die gebaseerd is op NEMA17, samen met ons eigen voorplaat ontwerp wat ons in staat geeft gesteld eigenschappen toe te voegen voor gebruikservaring, zoals montagesleuven, en een zeer compact systeem te produceren.

Filament geleiding zoals geen ander

Hemera geleidt filament zoals geen enkel ander extrusie systeem, feit. Je zal pas de volledige omvang van de ongeëvenaarde filamentbeperking ervaren wanneer je ultraflexibele materialen afdrukt. Deze uitzonderlijke filamentgeleiding heeft ook een aanzienlijke invloed op het printen van harde en halfharde materialen zoals PLA of nylon.

Montage

Hemera heeft handige T-sleuven voor eenvoudige montage op uw printer, plus ruimte voor andere accessoires, ventilatoren voor onderdelenkoeling en bed leveling sondes om er maar een paar te noemen.

Een nooit-eerder-vertoonde heatsink

Hemera' heatsink ontwerp verzekert dat een luchtstroom woord geleid naar boven en weg van zowel de hotend als het heated bed, waardoor het risico van kromtrekken en ongelijkmatige spanningen in het geprinte onderdeel vermindert.

User-centered design

Alle interactie met Hemera komt uit de top. Om de filamentspanning in te stellen, draait de gebruiker eenvoudig een duimschroef en een nokschuifmechanisme met een borgmoer drukt een veer samen en laadt de looprol. Filament spanning is vergroot door het in de richting van de klok te draaien en word verminderd door tegen de klok in te draaien. Simpel. Moet je eventueel de Hemera dis-assembleren voor onderhoud, dan kun je de interne mechanismes makkelijk bereiken door het verwijderen van de fan, en het losmaken van de twee frontplaatschroeven. Volledige toegang is beschikbaar voor schone en vervangende onderdelen, zelfs wanneer het filament geladen is. Wanneer je de frontplaat losmaakt, komen de gloeidraad, de spanrol en de veer allemaal samen, als een nette montage.

Kit bestaat uit

  • Hemera assembly (1x)
  • 1.75mm Bowdaptor (1x)
  • 1.75mm collet (1x)
  • 1.75mm collet clip (1x)

Specificaties

sku E3DHEMERA175B
gtin 8000022393
mpn 8000022393
Extruder eigenschappen
Aanvoersysteem Bowden
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm
Flexibel

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld