RapidChange Revo HotEnds

Ontdek de Revo-printkit van E3D. Dit extrusiesysteem wordt geleverd met vier nozzles die eenvoudig kunnen worden verwisseld voor verschillende 3D-printprojecten. Maak prints van hoge kwaliteit dankzij de superieure stuwkracht die snelle en consistente resultaten mogelijk maakt.


Kies de juiste hotend

Revo Zes

Revo Six is een uitstekende keuze als u uw oude E3D V6-configuratie wilt bijwerken naar de nieuwste generatie E3D HotEnd-technologie. Hij heeft dezelfde hoogte, dezelfde diameter en dezelfde groefbevestiging als de E3D V6, dus hij valt rechtstreeks in machines met V6 zonder het gedoe van het opnieuw ontwerpen van printkopbevestigingen en accessoires. Plaats het gewoon, sluit de Revo HeaterCore aan en u bent klaar om te 3D-printen.

Revo Micro

Onze Revo Micro HotEnd is kleiner, lichter en beter dan ooit tevoren en maakt gebruik van de kleinste E3D-koelplaat die tot nu toe is geproduceerd. Met een gewicht van slechts 30 g, gebruik Revo Micro om meer snelheid uit uw bewegingssysteem te persen. Aanpasbaar aan Bowden- of direct drive-opstellingen.

Revo Hemera

De Revo Hemera printkit heeft een sterk dual gear systeem. De printkit heeft een uitzonderlijke grip, mogelijk gemaakt door de stalen hobbs die ervoor zorgen dat het filament er goed doorheen wordt geduwd. Het wordt aangeraden om deze kit ook te gebruiken voor meer geavanceerde flexibele materialen die soms lastig te printen zijn. Dit wordt grotendeels vermeden door het kleine filamentpad dat ervoor zorgt dat het filament goed wordt gericht.

Print professionele filamentmaterialen met een extrusiekit die in slechts enkele seconden kan opwarmen tot 300°C. Dit extrudersysteem heeft ook grote uitbreidings- en upgrademogelijkheden. Voeg automatische bedhoogte afstellingssensoren of andere accessoires naar keuze toe. Installeer de Revo Hemera-printkit die werkt voor zowel Bowden- als direct-drive extrusiesystemen!

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld