E3D

Volcano Koper vernikkeld Verwarmingsblok en bevestigingen (cartridge sensor versie)

E3D Volcano verkoperd verwarmingsblok voor high speed 3D-printen, voor sensorcartridges
€ 34,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 12

Productbeschrijving

E3D vulcano Koperen Verzinkte verwarmingsblok voor 3D printen met hoge snelheid, voor sensorpatronen. Compatibel met de E3D-vulcano nozzle en inclusief bevestigingen.

Dit is het gespecialiseerde, verkoperde verwarmingsblok voor ons vulkaan-upgradepakket.

Compatibel met alle Volcano Nozzles en alle E3D HotEnds behalve Cyclops. Dit blok gebruikt dezelfde vastgeklemde thermistor en PT100-cartridge montageconfiguratie als het E3D-v6 verwarmingsblok voor maximaal gebruiksgemak en veiligheid. Het blok heeft ook een verwarmingselement-klemsysteem voor maximale warmteoverdracht, ditmaal met twee schroeven voor klemmen in plaats van die in E3D-v6.

Het vergulde koperen verwarmingsblok en de nozzles zijn ontwikkeld voor hoge temperatuuroplossingen in gedachten. Het verwekingspunt van deze items ligt boven de 500 ° C, waardoor ze zeer geschikt zijn voor materialen zoals nylon, polycarbonaat, Peek, enz. Maar ook reguliere materialen zoals PLA en ABS zijn geschikt voor deze hoogwaardige vulkaan hot-end.

De coating helpt om te voorkomen dat materialen aan het hot-end en nozzle blijven kleven. Dingen netjes en schoon houden.

Met deze afstand is deze set ook compatibel met de PT100 upgradekit van E3D, waardoor een nog hogere nauwkeurigheid bij temperatuurdetectie en bediening mogelijk is.

Dit product bevat de Volcanobevestigingen.

Wat zit er in de doos?

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen

Aantal Voorraad Product
1x E3D v6 - Bevestigingskit
1x E3D v6 - Volcano Koper Vernikkeld Heater block

Specificaties

sku VOLE3DCOPPERBLOCK
gtin 8719345009846
mpn VOLCANO-BLOCK-CARTRIDGE-COPPER

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld