E3D

Volcano Nozzle-X
0.60 mm / 2.85 mm

Originele E3D Volcano Nozzle-X voor schurende filamenten
Voorraad - NL: 0
€ 39,95  incl BTW
Neem contact op voor een verwachte leverdatum
Uitvoer diameter
Invoer diameter
1.75 mm
2.85 mm

Productbeschrijving

De Nozzle X is E3D hun nieuwe 'One to rule them all' nozzle, gemaakt van een speciale legering van staal. Hij is extreem hard, maar ook zijn hardheid behoudt tegen hoge temperaturen zonder te verzachten. Een toegevoegde harde laag, glad nikkellaag toegevoegd die een fantastische balans biedt tussen kosten en slijtage. De kers op de top? De NIEUWE WS2 'polyfobe' nanocoating, niet langer vindt u hete gesmolten polymeren die aan uw mondstuk plakken. Deze nozzle past op de E3D v6 Volcano Hot End.

Hoewel de mondstukken van gehard staal ideaal zijn voor het bedrukken van schurende filamenten, zoals koolstofvezels die zijn belast met koolstofvezel, kunnen de extreme temperaturen ervoor zorgen dat het staal tempert en zachter wordt, waardoor de slijtvastheid uiteindelijk afneemt. En dan zijn er onze geplateerde koperen nozzles, die in staat zijn om gemakkelijk met deze immense temperaturen om te gaan, maar niet de slijtvastheid hebben die nodig is om koolstofvezel te weerstaan. Hier komt de Nozzle X binnen, een mondstuk dat bestand is tegen gekke temperaturen zonder te verzachten.

Door te gaan met een uit één stuk bestaande volledig machinale constructie gebruikt het bestaande productieprocessen gebruiken om een zorgvuldig afgestelde interne geometrie te creëren, die een fantastische stroomrespons biedt en exact dezelfde geometrie en compatibiliteit behoudt als de rest van het E3D-ecosysteem.

Specificaties

sku E3DVOLNX285MM060
gtin 8719345013003
Nozzle eigenschappen
Hotend type E3D Volcano
Materiaal X-Steel
Specialteit Extra Hard
Uitvoer diameter 0.60 mm
Invoer diameter 2.85 mm
Schroefdraad M6
Dimensies
Hoogte 21 mm
Breedte 7 mm

AlternatievenAlternatieven

Looking for a comparable product to the Volcano Nozzle-X - 0.60 mm / 2.85 mm? Explore our selection of similar alternatives in place so that you always have a variety of options for any project. Feel free to reach out to us for advice on the alternatives.

Volcano Nozzle-X|0.40 mm / 2.85 mm
E3D
Originele E3D Volcano Nozzle-X voor schurende filamenten
  € 39,95

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld