E3D

v6 Nozzle-X
0.40 mm / 2.85 mm

Originele nozzle-X voor het E3D v6 hotend voor schurende filamenten
Voorraad - NL: 12
€ 34,95  incl BTW Op voorraad
Zelfde werkdag verzonden!
Uitvoer diameter
Invoer diameter
1.75 mm
2.85 mm

Productbeschrijving

De Nozzle X is E3D hun nieuwe 'One to rule them all' nozzle, gemaakt van een speciale legering van staal, hij is inmens hard, maar ook zijn hardheid behoudt tegen hoge temperaturen zonder te verzachten. Een teogevoegde laag hard, glad nikkellaag toegevoegd die een fantastische balans biedt tussen kosten en slijtage. De kers op de top? De NIEUWE WS2 'polyfobe' nanocoating, niet langer vindt u hete gesmolten polymeren die aan uw mondstuk plakken. Deze nozzle past op de E3D v6 Hot End, dat is aanbevolen, maar werkt in de meeste M6 geschroefde Hot Ends.

Hoewel de mondstukken van gehard staal ideaal zijn voor het bedrukken van schurende filamenten, zoals koolstofvezels die zijn belast met koolstofvezel, kunnen de extreme temperaturen ervoor zorgen dat het staal tempert en zachter wordt, waardoor de slijtvastheid uiteindelijk afneemt. En dan zijn er onze geplateerde koperen nozzles, die in staat zijn om gemakkelijk met deze immense temperaturen om te gaan, maar niet de slijtvastheid hebben die nodig is om koolstofvezel te weerstaan. Hier komt de Nozzle X binnen, een mondstuk dat bestand is tegen gekke temperaturen zonder te verzachten.

Door te gaan met een uit één stuk bestaande volledig machinale constructie gebruikt het bestaande productieprocessen gebruiken om een zorgvuldig afgestelde interne geometrie te creëren, die een fantastische stroomrespons biedt en exact dezelfde geometrie en compatibiliteit behoudt als de rest van het E3D-ecosysteem.

Specificaties

sku E3DV6NX285MM040
gtin 8719345012891
Hotend type E3D v6 / M6 generic
Materiaal X-Steel
Specialteit Extra Hard
Uitvoer diameter 0.40 mm
Invoer diameter 2.85 mm
Schroefdraad M6
Hoogte 12.5 mm
Breedte 7 mm

Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Copyright 2009 - 2022 | ReprapWorld