Mosquito Boron Nitride Paste

High-quality Thermal conductivity paste
  • Thermische pasta voor het verbeteren van de geleiding
  • Werkt als een release agent
  • Verkoopt in spuiten van 5 cc met luer lock-fittingen.
Voorraad - NL: 39
€ 12,45  incl BTW Op voorraad
Zelfde werkdag verzonden!

Productbeschrijving

Mosquito Boron Nitride Paste verbetert de warmtegeleiding door het koellichaam en verbetert zowel de printprestaties als de levensduur van de hotend. Gebruik de meegeleverde applicator om het verwarmingselementgat in het verwarmingsblok van uw 3D-printer te coaten. Plaats het verwarmingselement terwijl de pasta nog nat is en laat hem drogen. Het boornitride bevordert de afvoer van warmte uit het hete gedeelte van het verwarmingselement, waardoor de levensduur wordt verbeterd.

Boornitride is zo effectief, dat NASA ermee experimenteert in toepassingen met hoge temperaturen op hun ruimteschip voor de eerste bemande missie naar Mars. Hoe is dit mogelijk gerelateerd aan 3D-printen?

Welnu, deze pasta verhoogt de warmtegeleiding tussen componenten en zorgt ervoor dat uw printer op maximale capaciteit werkt - waardoor uw hot block de gelijkmatige warmteverdeling heeft die het nodig heeft om in de kortst mogelijke tijd printen van de hoogste kwaliteit te leveren. In tegenstelling tot anti-seize-verbindingen is boornitride niet elektrisch geleidend, waardoor het risico op kortsluiting van uw verwarmingselement of thermistor wordt geëlimineerd. De pasta zorgt er ook voor dat uw verwarmingspatronen, thermistors of sproeiers niet permanent in uw hete blok blijven steken.

De boornitridedeeltjes in onze verbinding bevinden zich in een waterige suspensie. Zodra het is verwarmd, verdampt het vloeibare gedeelte van de suspensie, waardoor een kruimelige, klei-achtige pasta achterblijft. Deze pasta heeft een strak gepakte kristallijne microstructuur en is uiterst geleidend vanwege de eigenschappen van boornitridedeeltjes. Die eigenschappen maken het een ideale kandidaat voor NASA en een ideale kandidaat voor uw printer. Hoewel je misschien niet snel naar Mars gaat, selecteren we alleen de beste materialen. We zeggen alleen dat grote geesten hetzelfde denken. En we hebben misschien onze oproep aan NASA gemist.

Breng wat ruimtetechnologie naar uw printer, zorg dat er niets blijft plakken en krijg een betere warmtegeleiding.

Specificaties

sku MOSTHERMALPASTE
gtin 850005423003
mpn 14207

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld