Wederverkoper informatie

Verdeler/Bedrijf

Leuk om te zien dat je de verdelerpagina van reprapworld.com bezoek, we zijn altijd op zoek naar verdelers voor onze producten. We proberen altijd een eerlijke maar competitieve prijs te bereiken en bieden een uitstekende service voor onze verdelers. Voor we starten met het verdelerprogramma, zijn hier een paar richtlijnen om verdeler te worden van reprapworld.com

Aankoopaanvraag

Voor aankoopaanvragen van scholen en bedrijven, kan u een e-mail sturen naar support@reprapworld.com. Gelieve uw bedrijfsnaam en de vereiste producten in de beschrijving te vermelden om het proces vlot te laten verlopen.

LET OP: Vergeet niet de verscheepskosten in de factuur te berekenen.

Webdiensten

We voorzien webservice voor het terugkrijgen van huidige producten, bestellingen aan te vragen verlopen bestellingen raad te plegen. Hierdoor kan u uw systeem met het onze verbinden. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve techsupport@reprapworld.com te contacteren.

Catalogus

We hebben een productlijst in csv formaat beschikbaar op aanvraag. Op die manier kan u deze openen in eender welke spreadsheet applicatie die u wenst. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve sales@reprapworld.com te contacteren.

Korting bij grote bestellingen 

We voorzien bijzondere kortingen voor bestellingen van €500 of hoger. U hoeft alleen een e-mail te sturen naar sales@reprapworld.com om uw specifieke verdelerprijs te bespreken. Als uw bestelling lager is dan €500, zal onze website u in de meeste gevallen automatisch een korting geven.

Bijzondere accounts

Stuur simpelweg een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar sales@reprapworld.com. Vertel ons gerust meer over uw bedrijf en waar u aan werkt! We bieden een bijzondere account aan klanten die regelmatig een order van boven €500 euro of hoger plaatsen. Deze "bijzondere accounts" zullen een andere prijs krijgen die aan uw noden als goede klant is verbonden. 

Drop verscheping

Natuurlijk geven we u de optie om bij onze verdelers te leveren. Voor informatie over de kortingen die hierbij gepaard gaan kan u een e-mail sturen naar sales@reprapworld.com. Zodra de aankoopvoorwaarden zijn besproken kan u uw leveringen bestellen bij support@reprapworld.com

Branding

Als u graag uw eigen logo op het REAL filament hebt, kan dit voor u geregeld worden. We kunnen persoonlijke levering voorzien bij een bestelling vanaf slechts 30 spoelen per kleur!

Voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar info@real-filament.com

Verscheping 

Zodra de bestelling is ontvangen en betaald (of per factuur is afgerekend), zal deze worden verpakt en verscheept. Dit proces duurt één à twee dagen als we alles in stock hebben. 

Als u dringende vragen hebt voor bestellingen, kan u steeds support@reprapworld.com contacteren. 

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Copyright 2009 - 2022 | ReprapWorld